Find den rigtige boligadvokat

Vores lille familie havde i september måned fundet drømmehuset i Højbjerg – Holmevangen 24. Vi stod foran vores første boligkøb og var usikre på processen. Desuden var det en bolig til mere end 3 millioner kroner, så vi var ikke et sekund i tvivl om, at vi havde brug for en uvildig boligadvokat til at guide os i den komplekse boligjungle og sikre, at vi ikke købte katten i sækken.

Tilbud fra revisorer, advokater og bogholdereSom bekendt er advokater dyre i drift og vi var ikke interesseret i at betale mere for den service end højst nødvendigt. I vores søgen efter et rimeligt prisleje faldt vi heldigvis over hjemmesiden Agera.dk.

Agera er en online service, som giver mulighed for at få tre gratis og uforpligtende tilbud fra hhv. revisorer, advokater og bogholdere. Det skulle vi naturligvis prøve.

Første skridt var kort at beskrive opgaven på Agera.dk. Dagen efter blev vi telefonisk kontaktet af Agera, som havde et par tillægsspørgsmål til opgaven og sikkert også ville sikre sig, at vores forespørgsel var seriøs. Straks efter samtalen med Agera begyndte advokaterne at ringe til os. Efter en time havde alle tre advokater ringet til os, afgivet en pris og informeret om, i hvilket omfang de kunne assistere med boligkøbet.

Alle tre advokater virkede yderst kompetente og seriøse.  Ingen havde adresse i vores nærområde, men vi følte os overbeviste om, at det kunne klares via telefon og mail – så det var ikke en faktor. I sidste ende var det derfor et spørgsmål om pris. Vi havde modtaget tilbud på hhv. kr. 5.000, kr. 5.900 og kr. 6.900 – alle inklusiv moms.

Valget faldt derfor på Advokatfirmaet Flemming Jensen i Herning, som kunne tilbyde den laveste pris på kr. 5.000 inkl. moms. Helt konkret dækker tilbuddet fra Advokatfirmaet Flemming Jensen følgende ydelser ifm. boligkøbet:

  • Oprettelse af sagen
  • Gennemgang og godkendelse af købsaftale med bilag
  • Korrespondance med mægler og pengeinstitutter
  • Godkendelse af refusionsopgørelse samt ekspeditioner i forbindelse med den digitale tinglysning af ejendomsoverdragelsen

Vi er nu kun nogle få dage fra at overtage nøglerne til vores nye hus. Parløbet med advokaten er forløbet upåklageligt, så Advokathuset Flemming Jensen kan klart anbefales, hvis du står foran et boligkøb og mangler en god boligadvokat.